Tijn Vennink

Hallo stemmer! Ik ben Tijn (21) en ik woon nu iets meer dan 2 jaar in Delft. Buiten het feit dat ik Delft een prachtige stad vindt, ben ik hier gaan wonen omdat ik Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit studeer. In mijn vrije tijd stap ik af en toe even op de tennisbaan en ben ik te vinden aan de bar bij Virgiel. Ook luister ik ontzettend graag muziek. In mijn studentenhuis, op de fiets en anders zeker op een festival. In deze korte tijd heb ik geleerd dat Delft ontzettend veel moois te bieden heeft, denk aan de prachtige straten en de gezellige sfeer in de stad. Dit is denk ik vooral te danken aan haar inwoners. Ik zelf wil mij dan ook graag inzetten en mijn bijdrage leveren aan Delft.

Mooie dingen moet je waarborgen, maar ik zou mezelf ook graag willen inzetten om dingen te verbeteren in Delft. Ik zie zoveel kansen! Op het gebied van klimaat zou ik Delft graag als koploper willen zien, juist omdat wij de kennis hebben die de wereld nodig heeft. Hiervoor moet de samenwerking tussen de Technische Universiteit en de gemeente vruchtbaar blijven, en daarom staat deze bij mij hoog in het vaandel. Ook op het gebied van cultuur zie ik kansen, ik wil ervoor zorgen dat de Delftenaar meer kansen heeft om zich te ontplooien. Vooral denk ik dat we door samen te werken, innovatie in onze stad te stimuleren en vooral veel te luisteren naar elkaar, we achter veel agenda punten een stip kunnen zetten.

Ik ga ontzettend graag op de inhoud in, wellicht heb je dat al gemerkt. Tijd voor mij om naar jouw verhaal te luisteren. Wellicht onder het genot van een bakje koffie we gaan samen een leuk gesprek aan?