Emily Vermeulen

Hoi allemaal, ik ben Emily, ik ben 21 jaar en ik sta met trots op de kieslijst van STIP!

Ik wil mij de komende jaren graag inzetten voor een bruisend Delft, waar er veel leuke dingen te doen zijn voor jongeren, studenten, starters en iedereen die graag in onze mooie stad woont en komt! Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er genoeg (duurzame) woonruimte bijkomt, zodat iedereen zijn plek kan vinden in Delft. Ook moet iedereen werk kunnen vinden; ik vind het daarom van belang dat ondernemers en start-ups gestimuleerd worden vanuit de gemeente.

Ik woon nu ruim een jaar in Delft en heb het erg naar mijn zin in deze oude, mooie stad waar veel jong talent woont. Ik ben nu bezig met mijn minor in Rotterdam binnen mijn derde jaar van Technische Bestuurskunde. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje op Virgiel, stap ik af en toe op de racefiets of ben ik bezig met (goed leren) koken.

Naast kandidaat-raadslid ben ik ook Secretaris in het Campagnebestuur. Ik ben dit jaar het vooral eerste contactpunt voor de leden. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de archieven, het schrijven van de notulen en nieuwsbrieven en het beheren van de agenda’s. Binnen de campagne ondersteun ik de campagneleider in het maken van de planningen en het regelen van het nodige officiele papierwerk. Maar bovenal vind ik het leuk om veel nieuwe leden, lijsters en andere mensen te mogen verwelkomen en te mogen ontmoeten. Na bijna twee jaar op anderhalve meter leven vind ik persoonlijk en face to face contact heel belangrijk!

Tot slot kijk ik vooral uit naar het campagnevoeren! Ik leg graag aan iedereen uit waarom ik op de kieslijst van STIP sta. Het wordt een tijd om niet te vergeten, want campagnevoeren doe je samen!