Jan Tilman

Hey iedereen!

Ik ben Jan, 22 jaar en ik woon al 4 jaar in het prachtige Delft. Ik studeer nu Technische Bestuurskunde aan de TU Delft. De bachelor heb ik bijna afgerond en tijdens mijn minor heb ik mij gespecialiseerd in veiligheidswetenschappen. Ik loop nu al meerdere jaren rond bij STIP en heb mij afgelopen jaar hard ingezet als commissaris logistiek in het bestuur van STIP. Als commissielid ga ik mij inzetten voor een duurzaam, veilig en vernieuwend Delft!

Als ik niet bezig ben met mijn studie of STIP, dan sport ik, schaak ik af en toe en probeer ik mijn pianospel te verbeteren. Daarnaast ben ik elke week met vrienden te vinden bij de studentenvereniging Sint Jansbrug.

Ik ben ook altijd te porren voor een kopje koffie, dus neem vooral contact met mij op zodat wij kennis kunnen maken!

Moties

Below is an overview of all the proposals that Jan Tilman submitted or received. It is possible to sort and apply filters. In the "Type" column you can see whether it is a motion (M), amendment (A), commitment (C), initiative proposal (I) or written question (WQ). For an overview of all the fractions proposals, see the motion page

Date
Type
Title
Political parties
Fraction member
Portfolio
Description
Result
29 jun. 2023
M
Transformatie naar een Innovatiedistrict
GL, STIP
De motie vraagt om de samenwerkingspartners voor het innovatiedistrict Delft te verbreden. Hierbij moet naast de TU ook het HBO, MBO en VMBO betrokken worden.
Passed
29 jun. 2023
M
Betaalbare bedrijfsruimte Delft-West
D66, STIP, HvD, GL
Actie toe te voegen en een inventarisatie te maken van beschikbare locaties in Delft-West die geschikt zijn voor de (her-)ontwikkeling van betaalbare bedrijfsruimte.
Passed

Written articles