STIP in gesprek met de bewoners van Tanthof!

Woon jij in (de buurt van) Tanthof? Dan wil STIP jouw ideeën horen! Op 25 april aanstaande trekt STIP de wijk in: in Wijkcentrum de Hofstee gaan we in gesprek met bewoners over allerlei onderwerpen. Lees hier verder over waar we het over willen hebben, en hoe je kan aansluiten! Tot dan!

Wijkcentrum de Hofstee

Thema 1: Samenwerken in en met de stad

De gemeente heeft verschillende manieren waarop je als inwoner kan bijdragen aan de stad en mee kan praten over onderwerpen. Lees hierover bijvoorbeeld meer in ons websitestuk over Right to Challenge. Maar, hoe goed zijn deze ideeën vindbaar voor de Delftenaar? Zijn ze toegankelijk genoeg? Heeft de Delftse bewoner inderdaad genoeg mogelijkheden om te participeren? Wij horen graag wat Delft daar zelf over denkt.

Thema 2: Een energietransitie gedragen door heel Delft

Een van de grote gemeentelijke plannen waar de stad zich nu mee bezig houdt, is de energietransitie. We willen overstappen op duurzame energiebronnen, zoeken naar slimme manieren om warmte op te wekken en te gebruiken, en energiegebruik in het algemeen inperken. Daar moet de gemeente mee aan de slag, maar ook de organisaties en bedrijven in de stad en de bewoners. Oftewel: het is belangrijk dat de hele stad daar over meedenkt en wil denken. Hoe wordt daar nu in de stad naar gekeken? Is er bewustzijn en enthousiasme, of zijn er nog hindernissen waar we als gemeente over na moeten denken?

Thema 3: De actuele zorgen in de stad

Wij kunnen een hele hoop onderwerpen bedenken die we interessant zouden vinden om te bespreken, maar we laten het graag ook aan de Delftenaar zelf. Zo zijn we recent ook in de Binnenstad en de Hoven in gesprek gegaan. Welke zorgen spelen er op dit moment? Welke dingen vallen op, aan de stad of aan de gemeente? En welke ideeën spelen er om Tanthof en heel Delft te verbeteren? Laat het ons weten!

Details en informatie

Kortom, we zijn heel benieuwd naar de kijk van de inwoners naar de stad. Heb jij hier ideeën, zorgen, vragen, opmerkingen, of wat dan ook om mee te geven aan ons? Sluit dan aan bij ons bewonersgesprek! Hier zijn we:

Datum en tijd: donderdag 25 april 20:00-22:00

Locatie: Wijkcentrum de Hofstee, Sandinoweg 149, Delft

Contact: Thierry Cüppers

Je kan op elk moment van de avond binnenlopen, en aanmelden is niet nodig! We zien je graag dan!