STIP raadsleden geïnstalleerd

Gisteravond zijn alle raadsleden die zijn verkozen tijdens de verkiezingen vorig week geïnstalleerd. Dit betekende voor STIP dat naast de 4 bekende raadsleden ook twee nieuwe gezichten werden geïnstalleerd.

Na de fantastische verkiezingsuitslag waarmee STIP is gegroeid van 4 naar 6 zetels, was het tijd voor de installatieraad. Op donderdag 29 maart zijn Michelle Corten, Matthias Floor, Sybren van der Velde, Twan de Nijs, Kim Bosch en Matthijs Gouwerok als raadsleden voor STIP geïnstalleerd. Kim en Matthijs zijn nieuw in de gemeenteraad maar lopen al een tijdje intensief mee met de fractie en zijn dus voorbereid op het raadlidmaatschap.

Kim is bachelor student Technische Natuurkunde aan de TU Delft.
"Net zoals bij mijn studie is het in de politiek nodig om te puzzelen naar inhoudelijk de beste oplossingen waar zoveel mogelijk bewoners zich in herkennen. Ik vind het belangrijk dat Delft een aantrekkelijke stad is om in te wonen, werken en studeren. Als raadslid wil ik alles in het werk stellen om Delft een fijne en moderne studentenstad te laten blijven. Uiteraard in nauwe verbinding met andere bewoners van de stad."

Matthijs is master student Technische Natuurkunde aan de TU Delft.

"Nu ik enkele jaren in Delft woon, wil ik me met plezier en enthousiasme voor onze mooie stad inzetten. Delft is een stad met veel historie en een sterke economie. Hier mogen we trots op zijn en ook zeker de vruchten van plukken. Om het beste uit Delft te halen, zullen we als stad samen de hedendaagse uitdagingen aan moeten gaan. Hierbij is het belangrijk alert te blijven en te investeren in de toekomst. Zo kunnen we als stad verder ontwikkelen en een voorbeeld blijven op vele gebieden. Naast alle ontwikkelingen moet Delft ook een fijne en veilige stad zijn om in te wonen en op te groeien. Een stad voor iedereen!"