Matthias Floor

Mijn naam is Matthias Floor. In 2011 ben ik naar Delft verhuisd, om Technische Bestuurskunde te gaan studeren aan de TU Delft, iets wat ik nog steeds vol enthousiasme doe. Ik ben lid geworden bij C.S.R., waar ik verschillende commissies heb gedaan. Daarnaast heb ik via C.S.R. in 2014 in Delft Happietaria opgezet, een pop-up restaurant voor het goede doel.

In mijn derde jaar ben ik in contact gekomen met STIP en heb ik me verkiesbaar gesteld voor de verkiezingen van 2014. Delft is een prachtige stad, met een unieke combinatie van historie, cultuur, innovatie en technologie. Een stad die bruist en zich kenmerkt door een grote diversiteit aan inwoners. Voor deze stad wilde ik me graag inzetten. Want hoewel Delft ook zo haar problemen kent, zijn er vooral ontzettend veel mogelijkheden om de stad nog nét een stukje mooier en meer leefbaar te maken.

Mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid, cultuur en innovatie, maar ook mogelijkheden in de samenwerking met de TU Delft op het gebied van kennis en techniek. Mogelijkheden zodat we de kracht van Delft maximaal kunnen benutten, zodat een ieder zich thuis kan voelen in Delft, waarbij we moeten zorgen dat inwoners hier goed kunnen wonen, bedrijven hier effectief kunnen ondernemen en toeristen zich hier plezierig kunnen vermaken.

Ik zet me graag in voor deze prachtige stad. Geleid door enthousiasme, met een kritische blik en een constructieve houding, in de hoop en verwachting dat we Delft de komende tijd nog mooier kunnen maken.