• STIP wil op naar gereguleerde wietteelt

  Door landelijke regelgeving is de gemeente Delft gedwongen om een tweesporenbeleid te voeren waarin het doodnormaal is dat cannabisproducten gedoogd worden verkocht, maar bij de achterdeur van de coffeeshop zwart worden aangeleverd. STIP heeft zich hard gemaakt voor een oplossing.

 • STIP Goededoelenmaand in 't kort

  Studenten Techniek in Politiek, een gemeenteraadspartij door studenten, voor alle Delftenaren. Onder dat motto heeft het bestuur van STIP in de maand mei een goededoelenmaand georganiseerd. De maand mei stond in het teken van goede doelen en vrijwilligersorganisaties. De partij stimuleert vrijwilligerswerk in Delft door zelf het goede voorbeeld te geven en de handen uit de mouwen te steken.

 • Niet meer schuldig door schulden

  Komend jaar wil Delft starten met een pilot om 10 jongeren uit de schulden te helpen! Jongeren met schulden kunnen vaak geen kant op, daar gaan we nu wat aan doen. Met de start van een slimmer schuldenbeleid.

 • Nieuwe fietsenstalling bij het station opent

  Goed nieuws! Op 22 Mei wordt er een tweede ondergrondse fietsenstalling met 2700 nieuwe stallingsplekken bij station Delft geopend. Hierdoor kan je vanaf dan ook ondergronds van de Coenderstraat naar de Westvest en andersom fietsen.

 • Aandacht voor 18+ in pleegzorg

  Kinderen in de pleegzorg zitten in een kwetsbare situatie. We moeten daarom zorgen dat we hen, ondanks hun situatie, zoveel mogelijk gelijke kansen bieden voordat ze op eigen benen komen te staan.

 • Haal stoepkrijt uit de illegaliteit!

  STIP verzet zich al lange tijd tegen overbodige regels. Nu landelijk de discussie is losgebarsten over doorgeschoten regelgeving, wil STIP dat Delft zich aansluit bij de groeiende groep gemeenten die stoepkrijten toestaat.