• Op naar een ‘Living Campus’!

  Deze week is het nieuwe academisch jaar begonnen. Er zijn weer veel nieuwe studenten naar Delft gekomen om hier te beginnen aan hun studie. Maar ook voor de studenten die hier al een tijdje studeerden ziet Delft er dit jaar een beetje anders uit.

 • Welkom in Delft lichting 2017!

  De OntvangstWeek 2017 is in volle gang! Deze week verwelkomt Delft weer duizenden nieuwe studenten. In de OWee komen deze nieuwe Delftenaren alles te weten over de TU Delft, het studentenleven en onze stad.

 • STIP wil op naar gereguleerde wietteelt

  Door landelijke regelgeving is de gemeente Delft gedwongen om een tweesporenbeleid te voeren waarin het doodnormaal is dat cannabisproducten gedoogd worden verkocht, maar bij de achterdeur van de coffeeshop zwart worden aangeleverd. STIP heeft zich hard gemaakt voor een oplossing.

 • STIP Goededoelenmaand in 't kort

  Studenten Techniek in Politiek, een gemeenteraadspartij door studenten, voor alle Delftenaren. Onder dat motto heeft het bestuur van STIP in de maand mei een goededoelenmaand georganiseerd. De maand mei stond in het teken van goede doelen en vrijwilligersorganisaties. De partij stimuleert vrijwilligerswerk in Delft door zelf het goede voorbeeld te geven en de handen uit de mouwen te steken.

 • Niet meer schuldig door schulden

  Komend jaar wil Delft starten met een pilot om 10 jongeren uit de schulden te helpen! Jongeren met schulden kunnen vaak geen kant op, daar gaan we nu wat aan doen. Met de start van een slimmer schuldenbeleid.

 • Nieuwe fietsenstalling bij het station opent

  Goed nieuws! Op 22 Mei wordt er een tweede ondergrondse fietsenstalling met 2700 nieuwe stallingsplekken bij station Delft geopend. Hierdoor kan je vanaf dan ook ondergronds van de Coenderstraat naar de Westvest en andersom fietsen.