Emily Vermeulen

Hoi allemaal, ik ben Emily, ik ben 20 jaar en ik ben dit jaar de Secretaris van STIP!

Ik woon nu ruim een jaar in Delft en heb het erg naar mijn zin in deze oude, mooie stad waar veel jong talent woont. Ik ben nu bezig met mijn minor in Rotterdam binnen mijn derde jaar van Technische Bestuurskunde. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje op Virgiel, stap ik af en toe op de racefiets of ben ik bezig met (goed leren) koken.

Als Secretaris ben ik dit jaar het eerste contactpunt voor de leden. Je gaat dit jaar veel mailtjes van mij ontvangen, laat het mij vooral weten als je leuke verhalen of suggesties hebt voor de nieuwsbrief of andere leuke updates. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de archieven, het schrijven van de notulen en het beheren van de agenda’s. Maar bovenal vind ik het leuk om veel nieuwe leden en andere mensen te mogen verwelkomen en te mogen ontmoeten. Na anderhalf jaar op anderhalve meter leven vind ik persoonlijk en face to face contact heel belangrijk! Ik hoop veel mensen op de STIP borrels en andere activiteiten te zien en met iedereen gezellige, interessante gesprekken te voeren.

Tot slot kijk ik erg uit naar de fulltime periode van het bestuur in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Laten we samen er een gezellig jaar van maken, met een mooie campagne!