Welkom in Delft lichting 2023!

De OntvangstWeek 2023 staat weer voor de deur! Dit jaar verwelkomt Delft weer duizenden van jullie om je studententijd te kickstarten. In de Owee kom je als gloednieuwe Delftenaar alles te weten over onze stad en het studentenleven. Naast het studeren interesse in politiek? Wordt actief bij STIP! Hieronder lees je waar je ons deze week ziet!

Bakfiets in de krant 3

Je zal STIP deze week vast tegenkomen. Waar? Je vind ons deze Owee met de andere politieke partijen in Delft op de Infomarkt en ook zijn we elders in de stad aanwezig. Hopelijk spreken we vele van jullie!

Weet wel: Na komende week zijn jullie nog niet van STIP af. Je zult ons door het jaar heen vaak in de stad tegenkomen. Ook kun je ons bijna elke dag vinden op onze fractiekamer op het stadhuis op de Markt 87. Heb je nog een vraag over Delft of een goed idee? Bel dan bij ons aan de achterkant van het stadhuis aan. Mocht je ons niet meer tegenkomen in de stad of op een vereniging? Stuur ons dan een mail of contacteer één van onze fantastische STIP'ers. Verder lees je op deze site natuurlijk nog veel meer over wat STIP voor Delft en dus voor jou als gloednieuwe Delftenaar doet.

STIP is daarnaast altijd op zoek naar nieuwe energie en frisse ideeën! Vind jij politiek interessant of wil je je graag inzetten voor Delft? Binnen STIP kan je daar op vele manieren invulling aan geven. Hier lees je daar meer over. Wie weet zien we je snel!

Voor nu wenst STIP je plezier in de Owee en alvast veel succes in het nieuwe collegejaar!

Heb je al een vraag naar aanleiding van dit artikel? Neem contact op met Sander van der Geer of Daylam Dag