STIP zoekt een Technisch vergadervoorzitter en een Fractiesecretaris!

STIP is op zoek naar een technisch vergadervoorzitter en een fractiesecretaris. Wil jij de Delftse politiek van dichtbij meemaken en een kijkje achter de schermen? Als technisch vergadervoorzitter of fractiesecretaris ondersteun je de fractie en krijg je alle politieke discussies mee. Lees hier meer over de functies en hoe je kan solliciteren.

Sander_fractiesecretaris

De STIP fractie is op zoek naar ondersteuning. We zijn op zoek naar een technisch vergadervoorzitter en een fractiesecretaris. Beiden helpen de fractie door organisatorische dingen over te nemen, en de fractievergadering te structureren.

Als technisch vergadervoorzitter hou je de lange termijn agenda van STIP in de gaten, zit je de fractievergaderingen voor en plan je dingen voor de fractie.

Als fractiesecretaris hou je de agenda en mail in de gaten en notuleer je tijdens de fractievergaderingen.

Beide functies geven een uniek kijkje in de Delftse politiek. Doordat je iedere maandagavond de fractievergaderingen op het stadhuis bijwoont krijg je alle politieke discussies mee. Op de borrels na afloop van de vergaderingen en het STIP weekend leer je de raadsleden en wethouder kennen en wordt het onderdeel van het kernteam van STIP! Het kost ongeveer 8 uur per week en je krijgt er de maximale vrijwilligersvergoeding voor. Lijkt dit je wat? Kijk dan naar de vacature en solliciteer!

Mocht je meer informatie willen, stuur mij vooral een berichtje!