Rick's verhaal

Vanaf 2019 heb ik een droomfunctie in de gemeenteraad van Delft. Ik ben namelijk raadslid namens STIP. 16 Maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Aan mij is de eer weer verkiesbaar te zijn namens STIP. Als jullie massaal op STIP gaan stemmen, werk ik met veel enthousiasme verder aan de prachtige stad die Delft is! Hier lees je mijn verhaal.

Rick Delfsblauw

Ik ben enorm dankbaar voor de tijd die ik in de raad van Delft heb gehad. Met de verkiezingen op komst is het nu de tijd om de balans op te maken. Daarom zal ik de komende weken meer delen over mijn visie op de stad en dingen die ik de afgelopen jaren in de raad heb mogen bereiken.

Mijn verhaal

In 2016 kwam ik naar Delft. Ik ging werktuigbouwkunde studeren aan de TU en werd lid bij Virgiel. Snel raakte geïnspireerd door STIP. Een unieke partij in Nederland, met een pragmatische visie, gerund door jongeren! Daar moest ik bij betrokken zijn.

Na een topcampagne, met maar liefst 6 zetels als resultaat, kon STIP verder werken aan Delft. In 2019 kwam er een plekje vrij. Ik kreeg de eer om me vanaf dat moment in de raad voor STIP in te zetten.

Als raadslid heb ik me hard gemaakt voor duurzame, eerlijke en levendige stad. Zo heb ik geholpen 15 miljoen vrij te maken voor echte actie op duurzaamheid. Is er op mijn initiatief meer ruimte voor terrassen, muziek en evenementen geboden tijdens corona en hebben we ondernemers een financiële steun in de rug gegeven. Ook is op mijn aandringen is het Jongeren Informatie Punt uitgebreid om advies te geven aan jongeren boven de 18.

Wie mij kent weet dat ik in mijn vrije tijd graag hardloop. Na de verkiezingen werk ik graag met een kritische blik verder aan bijvoorbeeld de positie van jongeren in de bijstand, ruimte voor innovatie en goede preventieve zorg. Wil jij iemand met uithoudingsvermogen die hard gaat lopen voor jouw belang? Stem dan 16 maart STIP nr. 4.