Welkom in Delft lichting 2021!

De OntvangstWeek 2021 is al weer voorbij en de eerste colleges zijn weer van start gegaan! Dit jaar heeft Delft weer duizenden van jullie mogen verwelkomen. In de OWee ben je als gloednieuwe Delftenaar alles te weten gekomen over de TU Delft en de hogescholen, het studentenleven en onze stad.

Bakfiets in de krant 3

Tijdens de OWee stondt STIP samen met de andere politieke partijen in Delft op de Infomarkt en fietsten we rond op onze illustere, gele bakfiets. Zo hebben we velen van jullie kunnen spreken.

Je zult ons door het jaar heen vaak in de stad tegenkomen. Maar we zijn ook vaak op onze fractiekamer op het stadhuis, heb je nog een keer vragen of een goed idee? Bel dan bij ons aan de achterkant van het stadhuis aan. Mocht je ons niet meer tegenkomen in de stad of op een vereniging, kun je voor vragen uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Daarnaast kun je op deze site natuurlijk nog veel meer lezen over wat STIP is, en wat we doen.

In maart 2022 staan er weer gemeeenteraadsverkiezingen op het programm. Om de nieuwe raadsperiode weer met frisse, nieuwe energie te beginnen, zijn wij op zoek naar jou! Vind jij politiek interessant of wil je je graag inzetten voor Delft? Vul dan het interesseformulier in!

Veel plezier en succes met het nieuwe collegejaar!

Nu al een vraag? Neem contact op met Daylam Dag