STIP zoekt nieuw bestuur!

STIP is op zoek naar een nieuw bestuur! Lijkt jou het leuk om de vereniging achter de grootste politieke partij van Delft te leiden? Heb jij altijd al parttime bestuurservaring op willen doen? Wil je heel Delft leren kennen en heel veel leuke nieuwe mensen ontmoeten? Lees hier hoe je kan solliciteren!

DSC00613 (1)

Waarom STIP Bestuur doen? Na een drukke campagnetijd en een geweldige verkiezingsuitslag, is het tijd om met STIP echt een stapje hoger te gaan. Volgend jaar wordt een jaar waarin het bestuur door kan pakken op de verkiezingsuitslag en naamsbekendheid van STIP die dit jaar opgebouwd is en de vereniging naar een hoger niveau kan tillen. Het zou super tof zijn als we de naamsbekendheid en onze achterban weten te behouden voor over vier jaar! Daarnaast hebben we als grootste partij van Delft een grote verantwoordelijkheid en zou het mooi zijn als STIP ook wat vaker in de wijken te zien is. Tot slot kom je als STIP Bestuur op allerlei verenigingen en andere plekken in Delft waar je anders niet zo snel zou komen!

Hoe kan je solliciteren? Solliciteren kan door je CV en een motivatiebrief te mailen naar voorzitter@stipdelft.nl. Aan de hand van de binnengekomen sollicitaties zullen wij kandidaten uitnodigen voor een gesprekje!

Nieuwsgierig geworden, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Stel gerust al je vragen via mail, WhatsApp, telefonisch of tijdens een koffietje of de interesselunch! Wees ook zeker niet bang dat je misschien niet geschikt bent, er zitten geen eisen aan (commissie)ervaring, een bepaalde leeftijd/studiejaar of iets dergelijks!