STIP is op zoek naar een Fractieondersteuner!

STIP heeft een vacature open staan voor een ondersteuner van de fractie. Lijkt het jou leuk om de fractie te helpen en begeleiden in hun werk, en wil je er bovenop zitten wat er in politiek Delft gebeurt? Dan is deze functie misschien wat voor jou! Lees verder voor meer informatie, en hoe je kunt solliciteren.

Foto Fractiesecretaris en Vergadervoorzitter

De STIP-fractie werkt samen met een Fractieondersteuner. Je helpt de fractie door organisatorische taken over te nemen en de vergaderingen van de fractie structuur te geven! Dat betekent bijvoorbeeld: Je stelt samen met de fractie de agenda vast, notuleert de vergadering en houdt de mail bij. Daarbij brengt de functie een unieke inkijk in de politiek, zie je meer van waar STIP zich mee bezighoudt en krijg je alle discussies van dichtbij mee. Verder is er ook ruimte voor gezelligheid: na de vergadering borrelt de fractie graag nog, en bij verdere uitjes en gezelligheden ben je ook meer dan welkom! Als Fractieondersteuner ben je dus degene die structuur brengt, maar vooral ook onderdeel van het kernteam!

Het takenpakket kost je ongeveer 8 uur in de week, en daarvoor bieden we je de maximale vrijwilligersvergoeding. Ben je geïnteresseerd, of wil je meer weten? Neem dan vooral een kijkje naar de vacature, of neem contact op met mij!