STIP bedankt alle kiezers!

Tijdens de verkiezingen van afgelopen week is Studenten Techniek in Politiek (STIP) met 6 zetels gekozen tot grootste partij van Delft. STIP wil alle Delftenaren die hun stem hebben uitgebracht op STIP hartelijk bedanken en zal zich vol inzetten om de grote verwachtingen van haar kiezers waar te maken.

STIP is de grootste V3

Fractievoorzitter Ida de Boer is ongelofelijk trots: “Ik wil allereerst naast alle kiezers natuurlijk ook ons campagneteam en alle vrijwilligers bedanken. Deze uitslag laat zien dat onze boodschap breed gedragen wordt. De komende jaren gaan wij keihard werken aan een innovatief, duurzaam Delft, met nog meer woningen. Een stad die bruist en waar we echt inzetten op nieuwe vormen van mobiliteit.”

Als grootste partij zal STIP in eerste instantie het voortouw nemen in het vormen van een nieuw college (‘de (in)formatie). De Boer: “Als innovatieve partij willen we graag laten zien hoe het ook kan: Een (in)formatieproces dat transparant is naar Delft, gaat over inhoud, en waarin ik hoop dat iedereen in het belang van de stad over zijn of haar eigen schaduw kan stappen.”

De eerste stap in het informatieproces is het aanstellen van een informateur die de in. STIP zal deze komende week bekend maken. Het hele informatieproces zal een transparant karakter hebben. Wil je goed op de hoogte blijven? Houdt onze sociale media kanalen en de website goed in de gaten! Voor overige vragen kan je terecht bij Ida de Boer.