STIP & Piratenpartij Organiseren Workshop Digitale Veiligheid

Veel mensen maken zich zorgen over de online veiligheid van persoonsgegevens. Wat gebeurt er met jouw gegevens, en wat kun je doen om jezelf te beschermen? STIP en de Piratenpartij Delft organiseren op woensdag 22 januari een workshop digitale zelfverdediging. Met een interactief programma leer je je jezelf online beter beschermen.

93472(1)

Na een korte introductie zal de rest van de avond in het teken van doen staan. Hierbij worden vragen beantwoord als “Hoe kan ik het beste omgaan met wachtwoorden?”, “Welke programma’s kan ik het beste gebruiken?” en “Hoe zorg ik dat mijn gegevens veilig zijn?”. Aan de workshoptafels worden de verschillende onderwerpen behandeld. Er zitten experts klaar om je te helpen.

Bij de workshop worden verschillende privacy-vriendelijke en veiligere alternatieven geïntroduceerd voor de programma’s die je op dit moment gebruikt. Het belangrijkste is dus dat je je eigen laptop, telefoon en/of tablet meeneemt en aan de slag gaat! De inloop is vanaf 20:00 en het programma zelf gaat om 20:30 van start!

Meer weten? Neem contact op met Marcel Harinck!