Vera Vermeulen

Hoi! Ik ben Vera, 21 jaar oud en heb net mijn bachelor Technische Bestuurskunde afgerond. Toen ik in 2019 vanuit Groningen naar Delft vertrok heb ik mijn hart verloren aan Delft. Ik voel mij hier echt thuis en ben dankbaar voor het rijke leven dat deze bruisende stad te bieden heeft.

De reden dat ik Technische Bestuurskunde ben gaan studeren is mijn brede interesse in zowel technische als maatschappelijke vraagstukken. Het spreekt me dan ook erg aan hoe STIP de technologische kennis die Delft rijk is gebruikt om de stad tot een nóg fijnere plek te maken voor al haar inwoners.

Ik ben ongeveer 1,5 jaar geleden lid geworden van STIP en heb toen de Activiteitencommissie gedaan. Ik heb ervan genoten om veel STIP’ers te ontmoeten op de borrels en kennis te maken met alles wat STIP te bieden heeft. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik dit jaar de rol van Secretaris mag vervullen binnen het Bestuur. Dit betekent dat ik me onder andere bezig houd met het contact met bestaande leden, het verwelkomen van nieuwe leden en het overzicht bewaren over de vele borrels, activiteiten en andere dingen die komend jaar op de planning staan. Als ik niet bezig ben met STIP, ben ik regelmatig op de borrelvloer van Virgiel te vinden, sport ik graag of drink ik samen met vrienden een biertje op een terras.