STIP zoekt een nieuw bestuur!

STIP is op zoek naar een nieuw bestuur! Lijkt jou het leuk om de vereniging achter de grootste politieke partij van Delft te leiden? Heb jij altijd al parttime bestuurservaring op willen doen? Wil je heel (politiek) Delft leren kennen en heel veel leuke nieuwe mensen ontmoeten? Lees hier hoe je kan solliciteren!

bestuursfoto

Waarom STIP Bestuur doen? Als (parttime) bestuur van STIP houd je je bezig met het leiden van de vereniging achter STIP, denk hierbij aan het oppakken van nieuwe projecten om STIP komend jaar verder te laten groeien en beter op de kaart te zetten maar ook aan het onderhouden van alle externe contacten en relaties. Je zult in je bestuursjaar heel Delft aandoen en zien welke belangengroepen, verenigingen, organisaties en partijen allemaal een rol spelen in de dynamiek van het besturen van Delft. Daarnaast zal je in je bestuursjaar de Delftse gemeentelijke politiek ontdekken en erachter komen hoe de gemeentelijke politiek nou in het echt reilt en zeilt en zien wat er zoal gebeurt op het stadhuis.

Na de drukke campagnetijd van afgelopen verkiezingen en een geweldige verkiezingsuitslag, is het tijd om met STIP echt een stapje hoger te gaan. Volgend jaar wordt een jaar waarin het bestuur wederom door kan pakken op de verkiezingsuitslag en naamsbekendheid van STIP die het afgelopen jaar is opgebouwd. Het zou super tof zijn als we de naamsbekendheid en onze achterban weten te behouden voor over vier jaar! Daarnaast hebben wij nu als grootste partij van Delft een grote verantwoordelijkheid richting alle Delftenaren waar zorgvuldig mee om dient te worden gegaan en nog veel winst valt te behalen, kortom een mooie uitdagingen voor in jouw bestuursjaar!

Hoe kan je solliciteren? Solliciteren kan door voor 15 Maart 2023 je CV en een motivatiebrief te mailen naar voorzitter@stipdelft.nl. Aan de hand van de binnengekomen sollicitaties zullen wij kandidaten uitnodigen voor een gesprekje!

Nieuwsgierig geworden, maar weet je het nog niet helemaal zeker? Stel gerust al je vragen via mail, WhatsApp, telefonisch of tijdens een koffietje of de interesselunch! Contactgegevens zijn hier te vinden. Wees ook zeker niet bang dat je misschien niet geschikt bent, er zitten geen eisen aan (commissie)ervaring, een bepaalde leeftijd/studiejaar of iets dergelijks!