Maaike Zwart kandidaat-wethouder voor STIP

Na de geweldige verkiezingsuitslag deze week waardoor STIP de grootste partij van Delft is geworden presenteert de partij nu met trots haar wethouderskandidaat: Maaike Zwart.

Maaike Zwart V2

De STIP fractie heeft unaniem besloten Maaike Zwart voor te dragen als kandidaat-wethouder. Maaike is in Delft opgeleid als stedenbouwkundige en heeft brede (inter)nationale werkervaring bij overheden en adviesbureaus op het vlak van ruimtelijk ordening, duurzaamheid en economie. Ze is momenteel als leidinggevende werkzaam bij de gemeente Amsterdam. Fractievoorzitter Ida de Boer is verheugd met de presentatie van Maaike als kandidaat: “Met Maaike hebben we een wethouderskandidaat die stevig in haar schoenen staat. Wij zijn ervan overtuigd dat zij in staat is om in een nieuw te vormen college de grote opgaven waar Delft voor staat aan te pakken.”

Maaike heeft zelf ontzettend veel zin om aan de slag te gaan: “Het is voor mij een enorme eer om wethouderskandidaat te zijn voor STIP in Delft en me weer te mogen inzetten voor de stad. Ik kijk ernaar uit om samen met alle Delftenaren aan een bruisend Delft te mogen werken dat klaar is voor de toekomst!”. Wil je goed op de hoogte blijven van Maaike en STIP? Volg STIP dan op de socials.