Matthijs Gouwerok

Matthijs Gouwerok kwam aan het begin van zijn studie natuurkunde in Delft wonen. "Meteen merkte ik dat Delft veel meer te bieden heeft dan alleen studeren." Zo vond hij een warm welkom bij Sint Jansbrug, waarna hij zich actief heeft ingezet voor de studentenraad van de TU Delft. Na enkele jaren in Delft gewoond te hebben wilde hij zich met plezier en enthousiasme als gemeenteraadslid voor de stad inzetten.

"Delft staat met haar mooie oude binnenstad en de vooraanstaande TU Delft internationaal op de kaart. Daar ben ik trots op. Daarnaast is Delft ook een hele fijne stad om in te wonen. Alles is ter fiets te bereiken. Ik wil me inzetten voor een stad voor iedereen. Een fijne en veilige stad om in te wonen, op te groeien, studeren en te werken, maar ook open voor ondernemers en toeristen."

Matthijs ziet ook nog verbeterpunten en uitdagingen voor Delft. "Om Delft in de toekomst mooi te houden moeten we nu stappen zetten op duurzaamheid en innovatie. Daarbij wil ik met mijn technische achtergrond kijken naar rendabele oplossingen. Een sterke toekomstbestendige stad voor iedereen. Ideeën? Neem vooral contact op!"


Geschreven artikelen