Bert Vogel — Oud-Raadslid

Ik ben Bert Vogel en oud-raadslid van STIP. In 1989 ben ik geboren in Amersfoort en daar ben ik ook opgegroeid. Op de middelbare school kreeg ik naast een gezonde dosis voorliefde voor techniek ook interesse in filosofie. Toen ik aan het eind van mijn middelbare schoolperiode leerde over een Liberal Arts jaar waar ik naast filosofie ook politicologie en economische filosofie kon leren, heb ik er voor gekozen een jaar later in Delft te gaan studeren en eerst een Freshman's year te doen.

Zodoende ben ik breder onderlegd in Delft aangekomen en toen ik STIP leerde kennen had deze vereniging meteen mijn aandacht. In 2010 heb ik meegedaan aan de campagne 'STIP maakt Delft'.

Sinds ik in Delft ben heb ik met een commissie de OWee-courant van 2010 geschreven en heb ik me ingezet in commissies op het DSC. Op zondag ga ik graag hockeyen op het sportcentrum. In de periode 2011-2012 ben ik partijbestuur van STIP geweest. In 2012 heb ik het bestuur doorgegeven en ben ik bij de fractie gegaan.

Om zowel de huidige generatie studenten als ook toekomstige Delftenaren een prettige beleving aan onze mooie stad te laten hebben vind ik het belangrijk dat de stad goed bestuurd wordt en dat aan alle inwoners gedacht wordt. Als raadslid van STIP zet ik mij in om te zorgen dat Delft zich blijft verbeteren.

Delft verbeteren doe ik door zowel pragmatische oplossingen voor problemen van vandaag als toekomstgericht nadenken over de toekomst.