Annelieke Brouwer

Annelieke is voormalig commissielid voor STIP.

Na in 2011 naar Delft te zijn verhuisd leerde ik Delft al snel kennen als de sfeervolle, levendige en vooral innovatieve stad waar ik nu dagelijks doorheen fiets.

Ik ben Annelieke Brouwer en naast mijn commissiewerk voor STIP studeer ik Maritieme Techniek. Sinds de middelbare school ben ik al geïnteresseerd in de politiek en na een jaar voorzitter te zijn geweest van de Delftse Studenten Debating Club kwam ik in aanraking met STIP. Daarvoor heb ik een jaar in een commissie bij Yes!Delft gezeten om studenten te stimuleren te gaan ondernemen. Vanuit die achtergrond was ik blij om te horen dat er ook in de politiek aandacht wordt besteed aan het stimuleren van studenten om binnen Delft door te groeien.

Met zo'n grote technische universiteit in de stad is het stimuleren van de economie door te investeren in kennis een logische stap en ook op het gebied van duurzaamheid zie ik nog vele kansen om van deze bron van kennis gebruik te maken.

Ik kijk er dan ook naar uit de komende tijd met STIP een jong, innovatief geluid te laten horen om het sfeervolle en levendige karakter van de stad te waarborgen en nieuwe duurzame oplossingen aan te moedigen.